Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ANONYMOUS,welcome to Greece!!!!!!!!!!

''Δύο τολμηρά βίντεο προειδοποιητικού χαρακτήρα αναρτήθηκαν από την γνωστή διεθνή ομάδα χάκερ «anonymous», τα μέλη της οποίας χτυπούν διαδικτυακά επιλεγμένους στόχους ανά τον κόσμο, αναφορικά με διαδικτυακή επίθεση που προγραμματίζεται εναντίων της ελληνικής Κυβέρνησης και των τραπεζών. «Σας παρακολουθούμε να καταστρέφετε ακόμα και το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας στη χώρα σας. Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε εξωφρενικά συμφωνητικά με το ΔΝΤ και να ξεπουλάτε τις ψυχές του λαού σας για να ικανοποιήσετε τους φίλους σας, χρησιμοποιώντας παρακρατικές ομάδες σαν προβοκάτορες, σε ειρηνικές διαδηλώσεις. Σας παρακολουθούμε να επιτίθεστε σε διαδηλωτές με δακρυγόνα, πέτρες και βία», αναφέρει το μήνυμα των “anonymous” προς την Ελλάδα. «Επί αιώνες η χώρα σας ήταν το περήφανο λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού, αλλά τώρα μετατρέψατε τη χώρα σας σε παιχνιδότοπο για κερδοσκόπους», προστίθεται.(Πηγη:''ΠΟΛΙΤΗΣ ONLINE'')

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να αρχίζω τις αναρτήσεις σε αυτό το μπλογκ με αυτόν τον τρόπο. Οι Δονκιχώτηδες του ένοπλου αγώνα και της σύγχρονης ''τρομοκρατίας'',που είχαμε στο παιδικό μας μυαλουδάκι σαν ήρωες ,φαλίραν.Ο δρόμος της τρομοκρατίας είναι και ο δρόμος της αλλοτρίωσης,της κοινωνικής απομόνωσης,του μηδενισμού.Και οι χάκερ αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν είναι ανάγκη να εξαφανίσεις μια ανθρώπινη ζωή ,δίκαια ή άδικα κανείς δε μπορεί να κρίνει,για να αποκτήσεις ,σε τιμή ευκαιρίας, την ψευδαίσθηση ότι εξαφανίζεις το σύστημα.Οι αναίμακτοι τρόποι είναι πιο αποτελεσματικοί,και σίγουρα,πολύ πιο θεαματικοί.

Δείτε τα βιντεο που ακολουθούν.Ακόμα και αν το ενδιαφέρον σας είναι αποκλειστικά σκηνοθετικό.


1 σχόλιο:

  1. Καλωσήρθαν τα παιδιά, και τους ευχόμαστε να μην αφήσουν ούτε...κολυμπηθρόξυλο (για να είμαι και ασορτί με το σπιτάκι που μας φιλοξενεί!)

    Α, και.... καλοτάξιδο! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή